Effektiv Löneadministration

 

Vi hjälper till med effektivisering och modernisering av Lön/Hr Processer & rutiner

Vi kan även hjälpa er med löneadministration

 

5 Metoder vi använder för effektivare löneadministration och lönehantering

Vi hjälper till med att effektivisera och modernisera dina lön-/HR processer & rutiner. Nedan finner ni några av metoderna som kan hjälpa ert företag att få effektivare löneadministration och lönehantering.

  • Behövs extra resurs? Vi kan antingen hjälpa er på plats som löneadministratör/lönespecialist, eller bistå med hela vår kunskap och ta över och sköta hela er löneadministration/lönehantering i vår lönebyrå

  • Vi har systemkunskap i flera Lön-Hr System, och kan hjälpa er att få en effektivare hantering, läs mer på denna länk

  • Vi kan analysera alltifrån era rutiner och processer till support för anställda och chefer. Med rätt kunskap och bakgrund om ert företag skapar vi anpassade lösningar för just er. Efter det levererar vi en rapport. Rapporten består av konstruktiva förslag på olika förbättringsåtgärder som vi hjälper dig att genomföra.

  • Funderar du på om Shared Service Center för Lön och HR skulle vara något för dig, vi har lång erfarenhet från olika lösningar på uppbyggnad och bemanning.

  • Vi hjälper företag att organisera & bygga upp supportfunktion inom Lön-HR, t.e.x genom ett samlat telefonnummer och gemensamma processer och rutiner.

Vi är auktoriserade lönekonsulter via SRF

 

Så låt ditt behov bli vårt engagemang!

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

E-post: kontakt@apl-rightsolution.se

alternativt 070-774 45 94

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se