Anderz Lindquist

certifierad systemförvaltare HR Plus
auktoriserad lönekonsult, SRF

Om oss

APL Right Solution startades utifrån viljan att dela med sig av en bred och mångårig erfarenhet av löneadministration, systemförvaltning, och IT-support. Vi har samarbetat med flera av Sveriges största aktörer inom sina branscher och vet hur man på bästa sätt kan effektivisera lön och HR administrationen

Vi förmedlar vår kunskap och erfarenhet

APL Right Solution startades av Anderz Lindquist, som själv har många års chefsvana från både löne- och IT-avdelningar. Den kunskap och erfarenhet kring projektledning och HR- och lönehantering som Anderz fått genom åren erbjuder vi nu genom APL Right Solution till andra företag.

Vi hjälper till med att implementera rutiner, funktioner och lönesystem till löneavdelningar och får dem att bli effektivare i sin lönehantering. Vi har jobbat med många större företag och koncerner som ICA, Praktikertjänst, Bonnier och Apotek Hjärtat, men även med mindre företag såsom Kindwalls Bilverkstäder och MiljöTrans, och hjälpt till med upphandling, implementering, rekrytering och utbildning.

Vi brinner för att hjälpa företag att effektivisera sin organisation kring HR och löner. Personalen är för alla företag den absolut viktigaste tillgången, och den HR-avdelning som kan göra det administrativa arbetet mer automatiserat och effektivt får mer tid över att ägna sig åt de sociala bitarna, som ju är vad HR framför allt handlar om.